Billetter hos Billetlugen

Hovedsponsorer

Folkeklubben

Folkeklubben spiller lørdag d. 4/8 kl. ca. 14:30 i Humlehaven.

Folk-pop på dansk. Folkeklubben er popsang til den tænkende hjerne og
det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som versene og omkvædene skal genlyde i.

Bandet markerede sig første gang i slutningen af 2011 med en musikvideo til sangen ’Fedterøv’ – en (p)opsang, der skyder til højre og venstre. ’Fedterøv’ blev kort efter fulgt op af endnu en musikvideo til nummeret ’I Vejen’ - en sang om kærlighed på katastrofekurs, om at være i vej, i vejen og af vejen.

Historien om Folkelubben er bygget på en blanding af tilfældigheder, modet til at tage chancer når de byder sig og hårdt arbejde. Det er historien om et band, der har nået utrolig meget på kort tid. Folkeklubben blev dannet i maj 2011 ved et tilfælde og to uger senere står de tre unge mænd klar til at indtage scenen i Folkets Park på Nørrebro under navnet Folkeklubben – opkaldt efter den første danske folkplade, ”En Aften i Folkeklubben” med Cæsar, Per Dich og Poul Dissing.

Folkeklubben har siden debuten spillet ca. 30 koncerter på alt fra Mændenes Hjem på Istedgade til mere etablerede spillesteder som Rust og Loppen. De er ved at indspille en debutplade som de forventer at udgive i starten af 2013.

Folkeklubben udgøres af Kjartan Arngrim, Rasmus Dall og Rasmus Jusjong.

Hjemmeside: www.folkeklubben.dk